ERBICIDE

AFALON Unul dintre cele mai eficiente erbicide pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate. Se aplica atat inainte cat si dupa rasarirea culturilor agricole.
AGIL Erbicid sistemic, selectiv, se aplica postemergent pentru combaterea buruienilor anuale si perene dintr-un larg spectru de culturi.
BUCTRIL Universal Actiune de contact, penetrant, cu inhibarea fotosintezei. Eficace asupra multor buruieni dicotile anuale. Este de asemenea activ asupra multor dicotile perene.
BASIS Este un erbicid sistemic care combate buruienile cu frunza lata si gramineele anuale, rasarite. Este absorbit in principal prin frunze si este translocat in organele de crestere ale plantei.
CALLISTO Erbicid sistemic, dispune de proprietati unice pentru o combatere flexibila a buruienilor din cultura porumbului, din pre-emergent pana in post-emergent timpuriu.
CERESTAR Prezinta un spectru larg de combatere a buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de cereale de toamna.
DANCOR Combate in principal buruienile cu frunza lata dar si unele specii monocotiledonate. Folosit in combaterea unui spectru larg de buruieni din cultura cartofului dar si la tomate, lucerna, soia.
DUAL GOLD Este un erbicid pelicular, nevolatil si extrem de selectiv, actioneaza ca un inhibitor de crestere, inhiband elongatia radacinii.
EQUIP O noua solutie pentru combaterea buruienilor la porumb, controleaza eficient o serie de buruieni monocotile si dicotile.
FLEX Erbicid post-emergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de soia si fasole de gradina.
FUSILADE Putere si flexibilitate in combaterea gramineelor, este absorbit rapid prin aparatul foliar si translocat in intreaga planta, catre varfurile de crestere ale radacinilor si lastarilor.
GALLANT SUPER Este nu erbicid postemergent ce combate buruienile graminee anuale si perene, fiind perfect tolerat de culturile de vite de vie, soia, sfecle de zahar, floarea soarelui, cartof, pomi si alte culturi dicotile.
GRANSTAR Combate un spectru larg de buruieni, inclusiv buruieni dificil de combatut ca palamida, loboda etc. Poate fi utilizat pe orice cultura de cereale paioase, neexistand restrictii pentru culturile ce urmeaza in rotatie.
GOAL Erbicid selectiv, pre si postemergent, folosit in combaterea buruienilor cu frunza lata si graminee anuale din culturile de floarea soarelui, legume, ceapa, usturoi, praz, varza, pomi fructiferi, vita de vie si pepiniere silvice.
GUARDIAN Combate buruienile problema din culturile de mohor, costrei, stir, loboda precum si alte specii. Are un important efect de represie asupra palamidei si costreiului mare din samanta.
HARMONY EXTRA Combate buruienile cu frunza lata inclusiv cele problema cum sunt palamida, ciumafaia, mustarul negru, scaietii, precum si buruienile dominante din culturile de cereale de toamna precum loboda salbatica, rocoina, pungulita, iarba rosie, zamosita.
LAREN Selectiv pentru grau, orz, orzoaica, secara, triticale si ovaz. Combate o gama larga de buruieni problema.
LONTREL Unicul produs pentru combaterea palamidei. Utilizare la sfecla de zahar, cereale, porumb, legume, ceapa, usturoi, capsuni, vii de rod.
LINUREX Unul dintre cele mai eficiente erbicide pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale.
LEOPARD Erbicid sistemic, selectiv pentru combaterea emergenta a buruienilor graminee, anuale si perene, din culturile dicotiledonate.
LINTUR Spectru foarte larg de combatere a buruienilor problema din toate culturile de cereale paioase.
MISTRAL Selectiv pentru majoritatea hibrizilor de porumb, combate eficient costreiul din rizomi, pirul, monocotiledonatele anuale si unele dicotiledonate.
MERLIN MIX Erbicid in preemergenta, impotriva buruienilor monocotile si dicotile din culturile de porumb. Se recomanda aplicarea produsului cat mai aproape posibil de semanat si de ultima lucrare a terenului.
MUSTANG Destinat combaterii buruienilor cu frunza lata din culturilede cereale (grau, orz, orzoaica). Unicul in combaterea totala a turitei si a musetelului chiar si in stadii avansate de dezvoltare.
PANTERA Selectiv pentru o gama larga de culturi cu frunza lata: sfecla de zahar, soia, rapita, floarea soarelui, cartofi, ceapa, tomate, ardei gras, si alte legume. Puternic impotriva costreiului din rizomi si samanta si a pirului.
PIVOT Se aplica postemergent, indiferent de fenofaza plantelor de cultura la: soia, mazare, fasole, naut, lucerna. Combate peste 100 de specii de buruieni dicotiledonate si monocotiledonate anuale.
PENDIGAN Combate buruieni monocotiledonate anuale si unele dicotiledonate anuale in culturile de porumb, floarea soarelui, morcov, telina, patrunjel, ceapa, usturoi, legume transplantate.
PROMETREX Erbicid eficient in combaterea buruienilor din culturile de cartof, floarea soarelui, mazare, ceapa, plante medicinale.
ROUNDUP Este un erbicid total, neselectiv, universal, cu posibile utilizari la toate culturile agricole, fiind practic o unealta agrotehnica.
SDMA 600 Erbicid sistemic si selectiv destinat combaterii buruienilor cu frunza lata, anuale si perene, din culturile de grau. Actioneaza rapid prin dereglarea proceselor de crestere a plantelor, fiind absorbit foliar dar si prin sistemul radicular.
SURDONE Erbicid de contact si rezidual, seleciv, cu o eficacitate buna in combaterea unui spectru larg de buruieni mono si dicotiledonate din culturile de cartof, soia, tomate, lucerna.
SENCOR Erbicid selectiv, actioneaza in combaterea buruienilor mono si dicotiledonate di culturile de cartof, soia, tomate, lucerna.
STOMP Este un erbicid sigur in combaterea buruienilor la peste 20 de culturi. Universal pentru legume transplantate, ceapa, porumb, floarea soarelui, soia, cartof.
TITUS Erbicid postemergent cu spectru larg pentru porumb boabe si porumb siloz, care combate toate buruienile graminee anuale, gramineele perene si principalele buruieni cu frunza lata.
TITUS PLUS Are cel mai larg spectru de combatere dintre toate erbicidele aplicate in postemergenta la porumb.
TOUCHDOWN Actioneaza in culturile de vita de vie, livezi de rod, porumb, floarea soarelui, soia.
TRIFLUREX Erbicid selectiv preemergent utilizat pentru combaterea buruienilor din culturile de legume, floarea soarelui, soia, tutun.
VENZAR Erbicid rezidual pentru combaterea buruienilor la sfecla de zahar, sfecla furajera si sfecla rosie.